ILIRIA'98 Money Exchange po rinovohet. Pritet të përfundojë në Maj 2017. Ju kërkojmë ndjesë për shqetsimin e krijuar gjatë kësaj periudhe.

Rruga e Kavajes

Përballë Ministrisë Kulturës Rinisë dhe Sporteve

  0800 - 1530