we care about the best money exchange

kembimit valutor, kursi i kembimit, kurse kembimi, kurse, exchange, shqiperia, albania, lek kursi, kursi lek, iliria, iliria98, kursi euro, kursi dolar, kembimi lek, kembimi dolar, kembimi euro, tirana, exchange rate, monedha lek, monedha euro, monedha dolar

we care about the best money exchange
Pikat e Këmbimit

Rruga e Kavajes

Përballë Ministrisë Kulturës Rinisë dhe Sporteve

Parku Rinia

Tek Tajvani

Sheshi Austria

Pranë Teatrit të Kukullave

Rruga Elbasanit

Pranë Kryqëzimit të Unazës

Rruga Durrësit

Pranë ish Kafe Florës

Dëshmoret e 4 Shkurtit

Pranë KESH-it

Rruga e Dibres

Kryqezimi tek 9-Kateshet

Myslym Shyri

Përballë drejtorisë së policisë

City Park

Autostrada Tirana - Durres km 12

Avni Rustemi

Sheshi Avni Rustemi (ish vila vefes) pazari ri