We care about the best money exchange

KonvertoPikat e Këmbimit
Monedha
Blerje
Shitje
USD
114.4
115.9
EUR
114.4
115.9
CHF
114.4
115.9
GBP
114.4
115.9
DKK
114.4
115.9
NOK
114.4
115.9
SEK
114.4
115.9
CAD
114.4
115.9
AUD
114.4
115.9
JPY
114.4
115.9
TRY
114.4
115.9
MKD
114.4
115.9
BGN
114.4
115.9
RON
114.4
115.9
HUF
114.4
115.9
RUB
114.4
115.9
PLN
114.4
115.9
HRK
114.4
115.9
CZK
114.4
115.9
ILS
114.4
115.9
CNY
114.4
115.9
RSD
114.4
115.9
ISK
114.4
115.9
MXN
114.4
115.9
AED
114.4
115.9
SAR
114.4
115.9
SGN
114.4
115.9
KWD
114.4
115.9
Përditësuar:
00:00 09:09:0009

NO COMMISSION

FOREX - Kurset Ndërkombëtare

Forex ose FX është shkurtesa nga fjalët angleze Foreign exchange që nënkuptojnë tregun valutor. Shuma ditore e tregtisë në Forex është afro 5.5 trilion dollarë dhe ky treg ka rol të madh që e bën tregun që zhvillohet më së shpejti. Përveç nga monedhat kryesore botërore, në tregun Forex tregtohet edhe metale të çmuara si ari dhe argjendi, mallra të tilla si naftë si dhe aksione (letra me vlerë). 

Kalendari Ekonomik

Kalendari ekonomik tregon eventet, njoftimet si dhe lajmet kryesore ekonomike ne vijim

Iliria98 e kam njohur nga sherbimi i saj ne internet dhe me vjen mire qe edhe ne shqiperi kemi kurse te tilla serioze dhe te besueshme

Blerta Senaj

Kam vite qe frekuentoj Iliria98 dhe jam tejet i kenaqur

Fation Suli

Me pelqen shume miresjellja e stafit

Klodi Maksuti

Fakti se ka disa pika eshte avantazh

Ylli Ndreca

Mendoj se eshte kursi me i mire i kembimit valutor ne Shqiperi

Geri Troca

Cilesia e Iliria98 ne punen e bere me perpikmeri e dallon ate nga te tjerat

Sueda Spahiu

Me pelqen Iliria98 sepse nuk merr komision

Shaqir Duka

Sherbimi i Iliria98 ne internet mund te them se eshte me i besueshmi

Eduart Topalli

Per ne shqiptaret mbi te gjitha rendesi ka qe eshte exchange me i lire

Ilir Binaj

Kam vene re ne disa here qe kam qene ne zyrat e Iliria98 se sherbimi eshte goxha i shpejte

Ismail Karasani