SQ EN
Monedha Blerje Shitje
USD
103.5
104.7
EUR
112.9
113.6
CHF
112.8
114
GBP
127.8
129.1
DKK
11.08
15.13
NOK
9.59
9.94
SEK
9.69
10.04
CAD
76.2
78.8
AUD
68.5
70.5
JPY
0.69
0.79
TRY
4.74
5.51
MKD
1.73
1.83
BGN
48.53
57.82
RON
19.13
22.8
HUF
0.25
0.3
RUB
0.7
1.35
PLN
20.07
24.19
HRK
0.01
15.01
CZK
4.07
4.79
ILS
21.67
29.53
CNY
11.73
15.09
RSD
0.82
0.95
ISK
0.56
0.76
MXN
3.52
5.46
AED
22.17
28.56
SAR
20.41
27.53
SGN
58.55
78.05
KWD
248.2
336.4
QAR
21.14
28.44
BHD
204.5
275.3
Përditësuar: 16:28:15 - 31.03.2023
no commission

Shkarkoni aplikacionin

Rreth nesh

"ILIRIA'98" sh.p.k, ofron kurset më të mira në treg, dhe një shërbim të sigurt e të shpejtë pranë sporteleve të saj.

14

Pikat e këmbimit

25+

Monedha

22+

vite eksperiencë

12,500+

Klientë në ditë

70+

Punonjes

Misioni

Ofrimin e shërbimit me korrektësi dhe transparence të “Kembimit Valutor” për klientët e saj , Shoqëria “ILIRIA'98” e kryen ne përputhje të plotë me dispozitat ligjore dhe nën ligjore në fuqi në fushen e parandalimit të pastrimit të parave.

Vizioni

“ILIRIA'98” sh.p.k do të jetë e orientuar profesionalisht drejt rritjes ne nivele bashkohorete shërbimit ndaj klienteles, dhe njëkohësisht zgjerimit te sherbimit ne aktivitete të ndryshme bankare financiare në perputhje me kërkesat e Legjislacionit Bankar e Financiar.