SQ EN
Monedha Blerje Shitje
USD
107.9
108.7
EUR
120.6
121.2
CHF
115.7
116.6
GBP
144.2
145.3
DKK
15.85
16.26
NOK
11.73
12.08
SEK
11.15
11.5
CAD
83.7
85.4
AUD
74.5
76
JPY
0.8
0.94
TRY
7.54
8.17
MKD
1.85
1.95
BGN
52.47
61.76
RON
20.73
24.4
HUF
0.29
0.34
RUB
1.14
1.36
PLN
22.38
26.32
HRK
14.43
16.04
CZK
4.12
4.83
ILS
27.09
33.84
CNY
13.67
17.03
RSD
0.87
1.02
ISK
0.62
0.83
MXN
3.97
5.21
AED
25.19
29.58
SAR
21.81
28.93
SGN
60.6
80.1
KWD
268.8
357
QAR
22.37
29.67
BHD
216.5
287.3
Përditësuar: 08:07:58 - 29.01.2022
no commission

Shkarkoni aplikacionin

Rreth nesh

"ILIRIA'98" sh.p.k, ofron kurset më të mira në treg, dhe një shërbim të sigurt e të shpejtë pranë sporteleve të saj.

14

Pikat e këmbimit

25+

Monedha

22+

vite eksperiencë

12,500+

Klientë në ditë

70+

Punonjes

Misioni

Ofrimin e shërbimit me korrektësi dhe transparence të “Kembimit Valutor” për klientët e saj , Shoqëria “ILIRIA'98” e kryen ne përputhje të plotë me dispozitat ligjore dhe nën ligjore në fuqi në fushen e parandalimit të pastrimit të parave.

Vizioni

“ILIRIA'98” sh.p.k do të jetë e orientuar profesionalisht drejt rritjes ne nivele bashkohorete shërbimit ndaj klienteles, dhe njëkohësisht zgjerimit te sherbimit ne aktivitete të ndryshme bankare financiare në perputhje me kërkesat e Legjislacionit Bankar e Financiar.