Kontakto

 

Rruga e Kavajes

Përballë Ministrisë Kulturës Rinisë dhe Sporteve
Tirana – Albania

04 22 48 821 / 04 22 55 306

08:00 – 15:30 (çdo ditë përveç të dielës)