08:00 – 15:30

Rruga e Kavajes

Përballë Ministrisë Kulturës Rinisë dhe Sporteve

Shiko ne Hartë
09:00 – 21:00

Astir

Rruga Mikel Maruli, Astir, ngjitur me Bar Univers

Shiko ne Hartë
09:00 – 21:00

Rruga e Dibrës

Rruga e Dibrës, përballë PC Store

Shiko ne Hartë
09:00 – 21:00

QTU

Pranë Interspar ngjitur me bankomatet

Shiko ne Hartë
08:00 – 21:00

Blloku

Përballë Skytower, Rruga Ibrahim Rugova

Shiko ne Hartë
08:00 – 15:30

Sheshi Austria

Pranë Teatrit të Kukullave

Shiko ne Hartë
08:00 – 20:00

Rruga Durrësit

Pranë ish Kafe Florës

Shiko ne Hartë
08:00 – 20:00

Dëshmoret e 4 Shkurtit

Pranë KESH-it

Shiko ne Hartë
08:00 – 20:00

Myslym Shyri

Përballë drejtorisë së policisë

Shiko ne Hartë
08:00 – 20:00

Avni Rustemi

Sheshi Avni Rustemi (ish vila vefes) pazari ri

Shiko ne Hartë
08:00 – 20:00

Rruga Elbasanit

Pranë Kryqëzimit të Unazës

Shiko ne Hartë
08:00 – 21:00

City Park

Autostrada Tirana – Durres km 12

Shiko ne Hartë